Едни от най-използваните услуги на Гугъл (Google) бяха нарушени днес по

...
Едни от най-използваните услуги на Гугъл (Google) бяха нарушени днес по
Коментари Харесай

Глобална повреда прекъсна някои услуги на Google

Едни от най-използваните услуги на Google (Google) бяха нарушени през днешния ден по целия свят поради световна щета, продължила няколко часа, която е напът да бъде отстранена. Това заяви американският технологичен гигант, представен от Франс прес. 

Услугата Джимейл (Gmail) към този момент беше възобновена за някои консуматори и чакаме разрешаване на казуса за всички консуматори напълно скоро, оповести Гугъл в уеб страницата си в през днешния ден по обед без да дава детайлности.

Проблемите, които бяха открити малко след 05:00 часа по Гринуич (07:00 часа българско време) засягат към 10 от най-използваните услуги, измежду които изпращането на имейли и прикрепени файлове посредством услугата Gmail, записа на видео конференции, основаване на файлове посредством онлайн услугата Drive или воденето на мемоари. 

Сигнали за повредата бяха оповестени през днешния ден в обществените мрежи от консуматори от целия свят и най-много от Европа, Югоизточна Азия и Япония, по данни на уеб страницата Даундитектър. 

" Някой различен има ли проблеми с Джимейл в Австралия? ", написа в Туитър един от 1,8 милиарда консуматори на услугата с електронната поща, която беше пусната през 2004 година и е най-използваната в света. 

" Джимейл се повреди, целият ми живот спря ", туитна различен консуматор от Франция. 

Гугъл отговори през днешния ден на всички тези туитове, като се извини за неудобството и изпращайки потребителите за повече информация на страниците за оказване на помощ. Услугата на Гугъл за запазване на данни онлайн Drive има над 800 милиона дейни консуматори ежедневно, напомня Агенция Франс Прес. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР